Cederholm: "Det ska bli kul att se vad man kan hjälpa till med i HV" - HVKollen

Cederholm: ”Det ska bli kul att se vad man kan hjälpa till med i HV”

HV71 - Karlskrona

Tanken var att Bill Sweatt skulle göra debut mot Linköping i lördags men sjukdom stoppade honom från spel. Nu är stjärnan frisk och ser fram emot att få göra debut i Kinnarps Arena ikväll. Backen Jacob Cederholm hämtas tillbaka från Västervik:

– Det ska bli jättekul, jag har gjort två matcher i Västervik och är inne i matchtempot. Det ska bli kul att se vad man kan hjälpa till med i HV, säger han till Jnytt.

– Mina lungor och kondition är bra. Det är mina ben som känns lite som gelé efter flygresan och med jetlagen. Men det kommer att vara bättre till matchen mot Karlskrona och i slutet av veckan kommer det vara helt borta säger han till jp.se

– Jag har kommit hit och fått stryk och blivit rejält dominerad, så jag hoppas att det kommer att vara så igen, fast nu är jag på andra sidan. Det kommer att bli grymt, säger han.

Tillbaka i spel är även Victor Ejdsell som är tillbaka efter ljumskskada även Jacob Cederholm har också kallats tillbaka från lånet till Västervik.

Mattias ”Kolan” Karlsson som gjort fyra säsonger i HV71 ser fram emot att få spela i Kinnarps Arena igen.

– Jag var där så pass länge och senast jag var i arenan vann de SM-guldet då jag var på plats i sista finalen. Många kompisar är där och tittar när vi spelar så det är alltid speciellt att åka dit. Det är en rink som jag verkligen älskar att spela i, säger Karlsson till Sydöstran.


Saknade spelare

Kevin Stenlund, Christoffer Persson och Fredrik Pettersson-Wentzel

 
Saknade spelare