Christoffer Törngren "lämnar" HV71 - HVKollen

Christoffer Törngren ”lämnar” HV71

Christoffer Törngren kom till HV71 från Tingsryd säsongen 2013/14 och har i år stått för 17 poäng fem mål och tolv assist. HV71 trupp är bredare än var den varit på många år och det gäller att prestera på topp för att få spela. Törngren har de två senaste matcherna stått utanför truppen och en flytt till sommaren verkar allt mer trolig.

Färjestad och Håkan Loob håller på att se över truppen till kommande säsong och att ett skifte på 7-8 spelare kan vara aktuellt. Den 20 februari avslöjade MrMadhawk i en artikel att det var just Färjestad som har Christoffer Törngren på radarn. I en intervju med MrMadhawk så får Loob frågan om intresset om Törngren

– Det är en yngre spelare med potential, men jag har inte hundra koll på honom, säger Loob till MrMadhawk.

Kom inte överens med HV71

Enligt uppgifter till Jönköpings-Posten så pågick under hösten samtal mellan HV71, Christoffer Törngren och hans agent om en kontraktsförlängning vilket senare ska ha strandat och HV71 valde att gå en annan väg. JP avslöjar samtidigt att det ska vara helt klart att Törngren och HV71 väljer att gå skilda vägar efter säsongen. Christoffer Törngren ställs utanför laget under kvällens match mot Karlskrona.