HVKollen blir en del av Hockeybladet - HVKollen

HVKollen blir en del av Hockeybladet

Hockeybladet.nu kan stolt presentera att man kommit överens med HVKollen om ett samarbete. Samarbetet kommer innebära positiva aspekter för bådadera parterna.

HVKollen är idag en av de största sidorna i Sverige med fokus på HV71. Man följer laget och klubben tätt inpå och dagligen kommer det ske rapportering från träningar, matcher och även annan viktig information om klubben. Hockeybladet är mycket stolta över att ha nått ett samarbete för de kommande året.

– Det känns mycket bra att vara överens. HVKollen är en fristående sajt som kommer ge oss daglig rapportering från en av Sveriges största ishockeyklubbar. För oss kommer det också innebära nya besökare. Men det är viktigt att poängtera att samarbetet inte innebär att vi tar parti för just HV71 som förening, utan att Hockeybladet är ett starkt varumärke som vill utvecklas och målet för att bli den största sajten i Sverige på nyhetsrapportering från svensk ishockey fortsätter, säger Hockeybladets chefredaktör, Mattias Persson.

– Vi är glada över att vi kommit överens om ett samarbete med Hockeybladet. Hockeybladets vision är att bli största nyhetssajten på ishockey. HVkollen delar den visionen och växer stadigt. Vi vill hela tiden utvecklas ännu en nivå. Med samarbetet når vi tillsammans ut till en större målgrupp vilket är positivt för båda parter, säger ansvarig för HVKollen, Piotr Arvidsson.

Samarbetet kommer innebära att HVKollen ligger under Hockeybladets varumärke men att man allt jämnt drivs av ett par inbitna HV-supportrar. Adressen för HVkollen blir nu mer hvkollen.hockeybladet.nu och kommer att ha en banner på Hockeybladets.nu startsida för att underlätta för besökarna att komma åt sidan via Hockeybladets egna sajt.

Hockeybladet och HVKollen är överens om att testa på det nya konceptet året ut för att sedan ta vid nya diskussioner om bådadera parter är nöjda med vad samarbetet har åstadkommit.