Nytt kontrakt för Dylan Reese - HVKollen

Nytt kontrakt för Dylan Reese

HV71 meddelade på eftermiddagen att man kommit överens med backen Dylan Reese om ett nytt ettårskontrakt. Backen stod för 21 poäng (2+19) på 40 matcher under förra säsongen. 

Den amerikanska backen missade även en hel del matcher på grund av en skada, något som inte påverkar att man skriver ett nytt kontrakt. Att Dylan skriver på är en viktig bit i lagbygget vilket även märks när Johan Hult kommenterar förlängningen.

”– Dylan är en väldigt skicklig back som betydde mycket för oss förra säsongen, inte minst i det offensiva spelet. Vi är glad för att Dylan är en HV-spelare även nästa säsong” säger Johan Hult till HV71.se

”– Jag är oerhört glad över att komma tillbaka till HV71 och Jönköping. HV71 är en förstklassig organisation med fantastiska fans och jag ser fram emot att försöka vinna ett nytt guld till staden och laget” säger Dylan till HV71.se

 

FAKTA:

Född: 29 augusti 1984
Position: Back
Skjuter: Höger
Längd: 185 cm
Vikt: 93 kg

Tidigare klubbar: Pittsburgh Hornets, Harvard University, Hartford Wolfpack, San Antonio Rapage, Syracuse Crunch, New York Islanders, Bridgeport Sound Tigers, Pittsburgh Penguins, Wilkes-Barre, Amur Chabarovsk, Arizona Coyotes, Portland Pirates, Springfield Falcons.