Silly Season HV71 - HVKollen

Silly Season HV71

Här samlar vi aktuell information om vilka spelare som kan tänkas lämna HV71 och även vilka som kan tänkas ansluta under Silly Season. Värt att veta är att ingenting är helt klart innan HV71 själva går ut med informationen. Uppgifterna här är av den betydelse att att det finns substans och är värda att ta upp. Texten kommer uppdateras fortlöpande under pågående Silly Season. (Saknas spelare på listan så är det av anledning till att uppgifterna än så länge är knapphändiga)

SPELARE SOM KAN VARA PÅ VÄG BORT:

Christoffer Törngren

Törngren har fått begränsat med speltid i HV71 och det ska vara en av anledningarna till att kontraktsförhandlingar inte tagits upp. MrMadhawk avslöjade att Färjestad BK är ute efter Törngrens tjänster kommande säsong och  starka källor säger till HVkollen att -Törngren är FBK. uppgifter till HVkollen så flytten till FBK ses som högst trolig.

Kevin Stenlund

Förhandlingar med Kevin Stenlund ska gå trögt och lönen ska enligt uppgift vara en av anledningarna till att parterna inte hittills har kommit överens. Uppgifter Aftonbladet publicerade placerar Kevin Stenlund i Djurgården kommande säsong. Uppgifter till HVkollen säger att även Växjö Lakers är ute efter Kevins tjänster. Men ingenting ät klart.

Uppdatering: HV71 och Kevin verkar nått en överenskommelse villet nu klubben bekräftar. Kevin stannar i HV71 ännu en säsong.

Lias Andersson

Här kan NHL draften ha betydelse var Lias spelar nästa säsong. Blir det Sverige blir det med stor sannolikhet Frölunda. MrMadhawk avslöjade att Lias är klar för en återkomst till Frölunda. Något Lias själv dementerade var klart. Uppgifter HVkollen tagit del av så pekar det på att det redan innan draften ska vara klart för en återkomst till Frölunda. Det ska handla om vart Lias själv och hans agent ser var han kan göra störst och bäst utveckling.

Adam Almqvist

Adam Almqvists agent Patrik Carnbäck meddelade till Expressen att HV71 valt att inte gå vidare i förhandlingar med Adam. I samtal med HVkollen valde Johan Davidsson att varken bekräfta eller dementera dessa uppgifter. Utan det skulle snarare vara upp till Adam själv och hans prestationer i slutspelet om han är kvar eller inte. Uppgifter till HVkollen säger dock att det även om Adam har spelat upp sig rejält så blir det ingen förlängning i HV71. Här kan Frölunda vara den klubb som snor åt sig Adams tjänster nästa säsong, men även utlandet.

 

SPELARE SOM KAN  VARA PÅ VÄG IN:

Alexander Ytterell

Vetlandasonen Alexander Ytterell kan mer ska enligt Vetlanda-Posten vara på väg till HV71 till kommande säsong. Något även MrMadhawk snappat upp. Uppgifter gör gällande att Alexander ska ha köpt bostad i Jönköping och enligt uppgifter till HVkollen så ska det vara en ”done deal” med en övergång till HV71.

Victor Ejdsell

Hockeyallsvenskans poängkung tillika en av de hetaste spelarna på marknaden Victor Ejdsell ska enligt uppgift till MrMadhawk vara nära en överenskommelse med HV71.

Uppdatering: Källor till HVkollen säger att Ejdsell ska ha skrivit på för HV71.