Vinden har vänt! - HVKollen

Vinden har vänt!

För knappt två år sedan var HV en klubb i kris och total kaos. Vi hade en tränare som var galen och skrämde iväg halva truppen. Vi hade en styrelse som misskötte föreningen å det grövsta. De fullkomligt dränerade klubbens ekonomi. Pengarna flödade ut. De försökte med diverse härskar tekniker att få folk att hålla tyst. Vi var då några  personer som samlade ihop oss i en grupp på FB. Vi var beredda på strid mot sittande styrelse. Vi tog striden och med den kunskapen och de gigantiska HV-hjärtan som fanns fick vi styrelsen på fall och det bildades en helt ny styrelse.

Den nya styrelsen har fått stopp på blödningen och vi gör bra ekonomiska vinster igen. De har gjort ett fantastiskt jobb med att lyfta HV upp ur träsket. Föreningen mår riktigt bra igen och det syns på isen. Damerna gick till final, vi är i semi med J-20 och med a-laget men framförallt är det positiva vindar i hela Jönköping. Gnällrövarna är tystade och får stå med skammen och skämmas.
Hult och Davidsson har tystat dem med ett fantastiskt lagbygge ett lagbygge som de inte vikit en tum ifrån. Ett lagbygge som är byggt på spelare och ledare med stora HV-hjärtan kryddat med spets och ungdom utifrån.

De har hela tiden vetat hur de velat bygga laget och de har gjort det med övertygelse och ackuratess.
Jag och mina vänner känner en oerhörd stolthet över att vi var en del i förändringen och i förlängningen en del i framgången. Det är fantastiskt att se att föreningsdemokrati har en sån kraft att enkla o vanliga medlemmar kan åstadkomma förändring om man bara mobiliserar och har en bra idé.

Tillsammans går vi för guld!!

/Håkan Fransson